Sztárok

Nézd, ki csókolja Iszak Esztit!

Hírességeink egy belvárosi üzlet megnyitóján jártak, ahol igencsak furcsa párosok alakultak ki. Mi nem gondoltuk volna, hogy valaha közös képen látjuk Iszak Esztit és a zenészt.

A budapesti üzlet megnyitója rendkívül jó hangulatban telt: fogytak a koktélok, hatalmas tömeg volt, a zenét pedig egy DJ biztosította. Az eseményen ott volt többek között Ganxsta Zolee, aki kislányával, Zoéval érkezett, akinek szintén nagyon tetszettek a márka darabjai.

Nézd, ki csókolja Iszak Esztit!

“Hihetetlenül jó és ütős ötlet, nagyon örülök, hogy ilyen menő lett a brand. Egyébként kislányommal elterveztük, hogy éjszaka visszajövünk símaszkban és kiraboljuk a boltot” – viccelt Ganxsta

A bulikirály Fluor Tomi is tiszteletét tette, akinek gyakorlatilag védjegyévé vált a baseballsapka, így nem volt kérdés, hogy ő is odavan a márkáért.

Nézd, ki csókolja Iszak Esztit!

“Jó, hogy Európának meg tudjuk mutatni a budapestiséget, hogy mi is ide tartozunk. Magyarországon már hihetetlenül népszerű a márka, és nemcsak a fővárosban. Valahogy megjelenik benne a szabadság, ami számunkra nagyon fontos érték. Büszke vagyok rá, hogy ezzel a márkával az egész világnak üzenhetjük, hogy Magyarország egy igazi buliszíntér, itt rengeteg a látnivaló, és ide tényleg érdemes eljönni” – mondta. 

A buli hangulatnak megfelelő képek is készültek. Például Cinthya Dictatorról és Lakatos Márkról, akik azért szívesen pózolnak a kameráknak. 

Nézd, ki csókolja Iszak Esztit!

Viszont arra nem számítottunk, hogy Iszak Esztert és Ganxsta Zoleet így látjuk együtt. 

Nézd, ki csókolja Iszak Esztit!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top