Sztárok

Szexuálisan bántalmazták Ashley Grahamet, most kitálalt

A világhírű plus size modell, a 27 éves Ashley Graham életrajzi könyvében és egy exkluzív interjúban is őszintén beszél arról, hogy eddigi élete során miként használták ki őt a férfiak. Zaklatásról és szexuális bántalmazásról is vall.

A Glamournak adott exkluzív interjút a 27 éves Ashley Graham, a világ jelenleg talán leghíresebb teltkarcsú modellje, akinek nemrég jelent meg önéletrajzi könyve A New Model: What Confidence, Beauty, and Power Really Look Like címen.

Graham többek között a párkapcsolatáról, a szexualitásról beszél az interjúban (és a könyvében is), és nem hallgat többé arról sem, hogy többször csúnyán visszaéltek helyzetükkel a körében lévő férfiak. A modell először beszél nyilvánosság előtt például arról, hogy 17 évesen szexuálisan zaklatták őt. Egy reklámkampány fotózása alatt történt, hogy magával hívta a fotográfus asszisztense, aki a vécé felé irányította a lányt. Graham nem tudta mire vélni a dolgot, mégis követte a férfit, aki behúzta őt a mosdóba, majd pedig elővette a péniszét. “Azt akarta, hogy fogjam meg, mire én: nem, ez gusztustalan! Kiakadtam. De hála istennek, én voltam közelebb az ajtóhoz, így ki tudtam rohanni” – részletezte Graham az interjúban.

What's really going on in my head during a photo shoot… #innermonologue with @glamourmag

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Ugyancsak súlyos esetre derül fény nemcsak újságírói kérdésre, de a könyvében is egy egykori párkapcsolatáról. A modell elmondja, hogy egy ideig egy olyan férfivel élt együtt, aki rendszeresen ivott, és bántalmazta őt. Az elmondása szerint a kizárólag szexre épülő kapcsolatnak pedig akkor vetett véget, amikor a férfi késsel támadt rá. Graham számára állítólag akkor esett le, hogy a férfi valóban kárt tehet benne, és az csak a legkisebb gond lett volna, ha az tönkreteszi az arcát, ezzel pedig a modell karrierje véget ér.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top