Sztárok

Újabb szolgáltatásokkal bővül a Paskál fürdő

A 2016 júliusában fedett egységgel bővült fürdőben nem álltak meg a fejlesztések. A vendégek igényeinek megfelelően idén újabb fejlesztésekre kerül sor.
Újabb szolgáltatásokkal bővül a Paskál fürdő

2017 májusában a fürdő területén ún. készpénzmentes fizetést vezettek be, így a fürdő területén vásárolt termékekre (étel, ital, strandcikkek stb.) készpénz helyett kizárólag a pénztárakban feltöltött kártyát fogadják el. A kártya érintés nélküli technológiával működik, vízálló, és fürdőzés közben a vendég az órájára vagy a nyakába tudja rögzíteni. Ez a rendszer kényelmes és biztonságos, hiszen így a fürdőzés során nem kell a készpénzzel bajlódni, vagy azon aggódni, hogy pénztárcánk biztonságban legyen. Mivel a kártya 2018. április 30-ig érvényes, távozáskor nem kell leadni, és a következő látogatáskor újra tudjuk használni.

Újabb szolgáltatásokkal bővül a Paskál fürdő

A fürdőben 2017. június 3-tól üzemel a strandterület is. A strandszezonra készülve a fürdő számos újdonságot tartogat a látogatóknak. Júniustól a Paskál fürdő egy újabb, közel 30 m²-es szaunával és további masszázshelyiségekkel bővül. Ezenkívül új vizes játékokkal felújítják a kültéri gyerekmedencét, a közelében található gyerekjátszótéren napvitorla védi a kicsiket a nap káros sugaraitól. A vendégek igényeinek megfelelően további 112 szekrénnyel bővül az öltöző kapacitása, és megújulnak a strandterület vendéglátó egységei is.

Újabb szolgáltatásokkal bővül a Paskál fürdő

 

www.paskalfurdo.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top