Sztárok

Oszter Sándor felesége így látja férjét a betegágyból

Failoni Donatella múlt héten került kórházba, miután kertészkedés közben leesett a támfalról. Ritkán látott képet osztott meg férjéről.

Azután, hogy kiengedték a kórházból, Oszter Sándor 69 éves felesége most a család diósjenői otthonában lábadozik. Failoni Donatella a múlt héten sérült meg kertészkedés közben, mikor leesett a támfalról. Hat bordája tört el, és bár orvosai most hazaengedték, sérülései miatt segítségre szorul – írja a Blikk.

Oszter Sándor felesége így látja férjét a betegágyból

Nagyon jó sorom van, Sándor lesi minden kívánságom” – árulta el a zongoraművész, majd hozzátette, reggel ágyba kapta a kávét, sőt, egy hatalmas csokor pünkösdi rózsát is kapott férjétől. Failoni Donatella nem balatonrendesi otthonukban, hanem a család diósjenői házában lábadozik, itt ugyanis nincs egyedül.

“Még jó pár hetet pihennem kell, szinte semmit nem tudok csinálni. Nagy fájdalmaim vannak, de büszkén viselem a helyzetet” – nyilatkozta a művésznő, akinek nagyon hiányzik a balatoni kertje, épp ezért reméli, minél hamarabb meggyógyul majd.

Az Oszter Sándorról készült képet megnézheted ide kattintva

Olvass még többet Oszter Sándorról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top