Sztárok

A Nagy Duett: Simon Kornél és Janicsák Veca nyerte

Vasárnap este véget ért A Nagy Duett 5. szériája. Az év duettje címet Simon Kornél és Janicsák Veca nyerte.

A Nagy Duett vasárnap esti végső döntőjében négy páros küzdött a győzelemért: a mély vízbe ugró Simon Kornél és Janicsák Veca, Ábel Anita és Emilio, Erdei Zsolt és Judy, illetve Mádai Vivien és Csipa.

A finálé 3 körös volt, azaz valamennyi páros 3-3 dallal készült, azonban a 2. kör után – miután a döntősök 2-2 dalt előadtak – fellebbent a fátyol arról, melyik páros hogyan is áll. A nézők voksai alapján Ábel Anita és Emilio végzett a 4. helyen, ezért ők már nem vehettek részt a 3. körben, ahol a duettpárok az egymástól rabolt dalokat adták elő. 

Így már csak Simon Kornél és az egyik korábbi adásban villantó Janicsák Veca, Erdei Zsolt és Judy, valamint Mádai Vivien és Csipa harcolhatott a végső győzelemért. A nézők szavazatai alapján a műsorban többször tarolt duettpár, Simon Kornél és Janicsák Veca nyerte el az Év duettje címet. Az ezüstérmes páros Mádai Vivien és Csipa, a bronzérmes duett pedig Erdei Zsolt és Judy lett.

Íme a Simon Kornél–Janicsák Veca duettpárosnak A Nagy Duett döntőjében elhangzott produkciói:

Kis Grófo: Bulibáró / Dali Dalilej

 

Vaya Con Dios: Nah Neh Nah

 

Z’Zi Labor: Honky Tonk Woman

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top