Sztárok

Óriáskvíz: ki tud többet a 42 éves Angelina Jolie-ról?

Filmes munkák, szeretők, férjek, gyerekek, tetoválások – mindent kikérdezünk a születésnapját ünneplő Angelina Jolie-ról.

Angelina Jolie nemcsak a világ egyik leghíresebb színésznője, hanem az egyik legbonyolultabb személyiség is a celebek között: zűrös családi háttérből érkezik, ennek megfelelően vad és kiszámíthatatlan fiatal nőként ismerte meg a világ, mára viszont szabályszerű nagyasszony lett. A viharos szerelmi életű, szókimondó, biszexuális tetovált színészlányból hatgyerekes anyává, a világ leghíresebb párjának női felévé, ENSZ-nagykövetté és a mellrák elleni küzdelem élharcosává, valamint rendezővé és forgatókönyvíróvá vált sztár ma lett 42 éves, és ennek örömére az NLCafén mindenki letesztelheti, mennyire is van képben ezzel a szövevényes pályafutással. Házi Joliempiánkon (elnézést) öt fordulóban adhat számot az olvasó a celebbel kapcsolatos tudásáról, melyek során a színésznő magánélete és karrierje éppúgy terítékre kerül, mint a teste. Kérjük, sorakozzanak fel a startvonalhoz, és jegyezzék pontszámukat, találkozunk az eredményhirdetésnél.

Bemelegítés

Sok sztárnak van ismertetőjelként is funkcionáló tetoválása, Angelina Jolie viszont ezt a műfajt sem aprózza el, sőt: mivel rendszeresen törölteti is magáról az ábrákat lézerrel, az sem kizárt, hogy már több testfelületnyi tintarajz fordult meg rajta. 

Első sprintszakasz

Nézzünk valami komolyabbat. Angelina Jolie élete gazdag a fordulatokban, az anyaság például örökre megváltoztatta, de filmes projektjei és társadalmi szerepvállalása vagy masztektómiája is komoly fordulópontokat hoztak számára. A kérdés ezúttal az, hogy mikor mi történt a sztárral.

Holtpont

Bár Angelina Jolie és Brad Pitt történelmi válása gyorsan lezajlott, az utórengések még mindig tartanak. Persze ha úgy vesszük, ebben nincs is semmi meglepő, hiszen a színésznő szerelmi élete mindig is regényes volt. Apropó, a híres partnerei megvannak?

Második sprintszakasz

Csinálhat bármit, és fenyegetőzhet akár a visszavonulással is, Angelina Jolie azért elsősorban mindig színésznő marad, hiszen ezen a téren átugorhatatlanul nagy a múltja. Ezt bizonyítja az is, hogy szinte minden híres férfiszínésszel játszott együtt – de melyikükkel melyik filmben is?

Célegyenes

Angelina Jolie a világ leghíresebb anyukája: annyi gyereke van, hogy kívülállóként számon tartani is nehéz őket. Te mennyire ismered a sarjakat?

Eredményhirdetés

Köszönjük a részvételt, a nagy megpróbáltatás után mindenkinek jár a frissítő, majd az értékelés is.

Ha 10 pont alatt teljesítettél: Kínálhatnánk bronzérmet az eredményedért, de valljuk be, ez inkább a vigaszdíj-kategória. A színésznő 43. születésnapjáig viszont minden további nélkül Angelina Jolie-szakértővé képezheted magad.

11–16 pont: Szép munka volt! A fekete öv nem a tiéd, de ha Angelina Jolie a téma, semmilyen társaságban nem maradsz szégyenben.

17–21 pont: Ezennel okleveles Jolie-ismerővé nyilvánítunk. Még magának a színésznőnek is hízelegne az eredményed, és mi is csak gratulálni tudunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top