Sztárok

Ariane Grande felkereste a manchesteri sebesülteket

Ariana Grande azokkal a fiatalokkal találkozott, akik múlt hétfőn megsebesültek az észak-angliai nagyváros rendezvénycsarnokában adott koncertje után elkövetett pokolgépes merényletben

Vasárnap tartják azt a jótékonysági koncertet, amely a manchesteri robbantás 22 áldozata hozzátartozóinak és több mint 100 sérültjének megsegítésére jön létre.  ArianaGrande a manchesteri merénylet után felfüggesztette világturnéját, ám megígérte, hogy visszatér Manchesterbe.

A The Manchester Evening News lap szerint a 23 éves amerikai Ariana Grande pénteki kórházi látogatásán ajándékokkal lepte meg ifjú rajongóit, hosszan elbeszélgetett velük, és közös fényképeket is készítettek.

A vasárnapi koncert helyszíne az 50 ezer fős Old Trafford krikettstadion lesz, ahová a múlt hétfői koncert teljes közönsége ingyenes belépőt kapott. A fennmaradó helyekre pillantok alatt elkapkodták a jegyeket. 

A One Love Manchester címmel megszervezett rendezvényen Grande oldalán fellép mások mellett Justin Bieber, a Coldplay, a Take That, Katy Perry, Pharrell Williams, Miley Cyrus és Niall Horan. 

    
A teljes bevételt a múlt hétfői merénylet áldozatainak hozzátartozóit és sérültjeit segítő, We Love Manchester nevű alapítványnak adományozzák. A szervezők legalább kétmillió font (több mint 700 millió forint) bevételt várnak.
    
A vasárnapi koncertet a BBC televízió és a BBC rádió is közvetíti, és világszerte fogható online közvetítés is lesz egyebek között Ariana Grande Facebook-oldalán és a YouTube-on, valamint a Disney televíziós csatornáin.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top