Sztárok

Vujity Tvrtko váltja Kálmán Olgát az ATV-n

Ezt nem láttuk jönni: Vujity Tvrtko ATV-s visszatérése nem Sváby András oldalán történik majd, hanem Kálmán Olga Egyenes beszédét viszi tovább.

Sok találgatás övezte Vujity Tvrtko várható hazaköltözését, a tévés pedig nem segített sokat sejtelmes nyilatkozataival. Azt már lehetett tudni, hogy az ATV-nél kapott munkát, de a reggeli műsortól Sváby András feltámasztott Naplójáig szinte mindennel hírbe hozták, talán csak az időjárás-jelentéssel nem.

Vujity Tvrtko váltja Kálmán Olgát az ATV-n

Kálmán Olga tavalyi távozása óta az Egyenes beszédet Mészáros Antónia és Rónai Egon vezeti. A Blikk azt írja, melléjük csatlakozik be hamarosan Vujity Tvrtko, sőt állítólag saját műsort is kap majd a csatornánál. Németh Szilárd, az ATV vezére Tvrtkót a tévé új vezető arcaként köszöntötte a csapatban.

“Megerősítem, hogy hónapokkal ezelőtt megállapodtam Németh Szilárddal. Hamarosan valóban az ATV csapatához tartozom, nagyon várom a találkozót régi barátaimmal és új kollégáimmal. Ezúton is köszönöm profizmusukat és korrektségüket” – kommentálta a hírt Vujity Tvrtko, egyelőre még Amerikából.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top