Sztárok

Kiderült: Liptai Claudia tényleg megcsináltatta a melleit

Annyira felszabadultan állt a színpadra sütögetni Liptai Claudia, hogy még korábban titkolt mellműtétéről is beszélt pár szóban.

Hatalmas érdeklődés övezte Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám második közös főzőműsorát a Játékszínben. A két cukrász erősítésnek maga mellé állította régi barátaikat, Ábel Anitát és Hajós Andrást, így a szórakoztató, önfeledt műsor garantált volt.

Banánszem ☀️????????#everydayanewphoto #kivancsivagyoksikerule #mychallenge #bananaeyes

A post shared by Claudia Liptai (@liptaiclaudia) on

 

Olyannyira, hogy mikor Hajós András a melltartókról lamentált – miért nem ugrál a nők melle habverés közben, ez volt a rejtély –, Liptai Claudiából kibukott az öszinteség. “Nekem, amikor megcsinálták, azt mondta az orvos, hogy »kedves hölgyem, egyvalamire figyeljen, nagyon árthat a beültetett implantátumnak, ha szíven szúrják«. Persze nevetve azt válaszoltam, hogy akkor valószínűleg már nem fog nagyon érdekelni, ha kidurran. Szükség volt a műtétre, mert a főiskola után nagyon sokat fogytam” – vallotta be a színpadon Claudia.

A csinos műsorvezető korábban magánügyként kezelte, mit változtat a testén, és elhárította az erre vonatkozó kérdéseket. “Már túl vagyok azon, hogy meg akarjak felelni. Boldog vagyok, megkaptam az élettől a lehető legnagyobb kincseket a párom és a gyerekeim személyében, nem törődöm mások véleményével. Jól érzem magam a bőrömben, ezért is beszélek gátlások nélkül mondjuk erről a beavatkozásról is” – nyilatkozta a Borsnak a színésznő az előadás után.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top