Sztárok

Esküvőre hangolva – nézd meg Debreczeni Zita fotóit!

Néhány hete kelt csak egybe Debreczeni Zita és Gianni. A modellből lett fotós azonban most újra átélhette az esküvő izgalmait, amíg meseszép fotókat készített az idei év trendjének megfelelő menyasszonyi ruhákról.

Debreczeni Zita nemrég még menyasszonyként tündökölt a havas Dolomitokban, most a kamera másik oldalára állt, és fotósként vett részt egy esküvői divatfotózáson. Neves divatbloggerek álltak modellt Zitának, akik a szezon legfrissebb esküvői trendjei szerint könnyed, lezser menyasszonyi ruhákba, tüllbe és pliszírozott szoknyákba bújtak. Az ifjú feleség is szívesen nosztalgiázott a téma kapcsán, és eddig nem hallott részleteket is elárult az ő nagy napjáról, például azt, hogyan került egy hótaposó a menyasszonyi ruhája alá.

Nézze meg Debreczeni Zita esküvői fotóit!

fotók: Debreczeni Zita/Fashion Days

Mivel Debreczeni Zita számára még friss élmény az esküvő, és most először vállalt hasonló feladatot feleségként, másként nézett a menyasszonyi ruhába bújt modellekre, mint néhány héttel ezelőtt.

“Tetszenek a laza, nőiességet sugárzó, ám a szokásokkal szakító, könnyed darabok, amik a 2017-es divatot jellemzik. Nagyon örülök, hogy idén a lágy pasztellszínek hódítanak, ami visszaköszönt a fotózott ruhákon is. A saját esküvőmön sem akartam kontrasztos színeket választani, a hófehér menyasszonyi ruhám és a koszorúslányok halvány rózsaszín szettjei nálunk is szépen harmonizáltak a környezettel. Modell énemből fakadóan pontosan tudtam, milyen nehéz a bloggereknek hidegben, szélben pózolni a kamera előtt, de a nagy szél okozta kellemetlenség a képeken nem köszön vissza. Sőt kifejezetten jót tett, kiemelte a ruhák könnyedségét, és még szélgépre sem volt szükség” – mondta Zita.

Megnézem
Összes kép (1)

Mivel Zitának téli esküvője volt, az időjárás nála is meghatározó volt. A nagy napról megjelent képeken magas sarkúban láthatjuk őt, de kiderült, hogy a nagy hó miatt a szép pár cipő csak a templomban és a fotózáson volt rajta. Ezután motoros szánra pattant, és a magassarkút egy hótaposó csizmára cserélte, de ebből a ruha takarása miatt semmit nem lehetett észrevenni.

A fotós minden menyasszonynak azt tanácsolja, hogy ne stresszeljék túl az esküvői készülődést:

“Menjetek el a templomba, nézzetek a párotok szemébe, éljétek meg a pillanatot és mondjátok ki az igent! Igyatok meg három pohár bort, érezzétek jól magatokat, szórakozzatok a családdal és a barátokkal! Ne felejtsétek el, hogy ez a nap csak rólatok szól, és ez az, ami igazán fontos” – tanácsolja Zita.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top