Sztárok

Gyurta Dani Cserpes Lauráról: Ez biztosan nem futó kaland – itt a bizonyíték

Dani ritkán beszélt párkapcsolatáról, de Tilla kedvéért kivételt tett. Dani a Propagandában arról is mesélt, hogy két mélypont volt az életében, és örül, hogy kirángatta magát a gödörből.

Gyurta Dani 2004-ben mindössze 15 éves volt, amikor megszerezte az első olimpiai érmét: egy ezüstöt zsebelt be Athénban. Azt mondja, abból az időszakból sokat profitált, és a mai napig tud erőt meríteni belőle. “A mai napig szívesen gondolok vissza arra az olimpiára és az azt követő néhány hónapra. Ott megismertem magamat, a környezetemet, rájöttem, kire számíthatok. Megtudtam, ki az, aki csak a sikerek miatt állt mellém, és ki az, aki a hullámvölgyben is segít” – mesélte Gyurta, aki büszke volt az eredményeire, de nehezen tudta megszokni a hírnevet.

“Addig csak egy tehetség voltam, onnantól pedig ehhez az eredményhez hasonlítottak engem. Volt egy elvárás, már nemcsak az volt a lényeg, hogy leússzam, hanem hogy érmet szerezzek. Nagyon nehéz volt feldolgozni a hatalmas sikert, ami ezután következett. Megismertek az utcán, dudáltak nekem a zebrán. Körülbelül öt évbe telt, mire sikerült egyenesbe jönnöm.”

Ready for the week at 6 a.m. #beforegym #training #danielgyurta #swimming #monday #gettingready #breaststroke

danielgyurta (@danielgyurta) által megosztott bejegyzés,

Daninak akkoriban is volt kapcsolata, de azt mondja, teljesen másképp kezelte, számára az úszás volt a prioritás. Most már máshogy gondol vissza erre az időszakra, sok mindenen változtatna. Cserpes Laurával már más a helyzet, ő már a felnőtt Gyurta Danit kapta. “Nem bujkálunk, de nem szeretjük kiteregetni a magánéletünket. A privát életünket megtartanánk magunknak, mindig próbáltam távol tartani magam ettől.”

Dani azt is elárulta, Laustól – ahogyan az úszó a párját nevezi – nemrégiben egy, a szerelmüket jelképező karkötőt is kapott. Tilla szerint ez olyan, mintha már jegyben járnának. “Ez nem futó kaland, az biztos.”

Esküvőn #sokboldogsagotazifjuparnak

danielgyurta (@danielgyurta) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top