Sztárok

Csodaszép lányok és híres apák: Van Damme, Schwarzenegger, Eastwood és Stallone joggal büszke

Sok sztárcsemetéről elmondható, hogy nemcsak a megjelenésük emlékeztet a szülőkre, hanem a tehetségük, bájuk és karizmájuk is. Schwarzenegger, Van Damme, Eastwood vagy éppen Stallone lányaiért nem elsősorban a nevük miatt versenyeznek a férfiak.

Na igen. Sylvester Stallone lányairól persze már hallottunk sokszor, mégis mindig rácsodálkozunk, milyen szépek. A divatipar is felfigyelt rájuk, és már most biztosra vehető: hallunk még róluk, és hamarosan már nem csak mint Stallone lányai szerepelnek majd az újságokban. 

Sylvester Stallone lányai
Sylvester Stallone lányai: Sistine, Sophia és Scarlett

Néhány sztár gyerekének ez már sikerült. Például Arnold Schwarzenegger fiainak, akik különbözőbbek nem is lehetnének. Kettő a külsejéből él, a harmadik legszívesebben elbújna a világ elől, de valahogy mindegyikről láttunk már fotókat. Igaz ez Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver lányára, Katherine-re is, mégis kevesebb figyelmet kap a testvéreinél. Pedig sokat örökölt az apja karizmájából. 

Itt van 3 híres apa lánya, akikről még hallunk: Eastwood, Schwarzenegger és Van Damme is joggal büszke

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top