Sztárok

A kiválasztott kevesek: valóságshow-szereplők, akik nem tűntek el a süllyesztőben

Alig vannak maréknyian, de ők megcsinálták: kijöttek, és még mindig szem előtt vannak. Íme a realityk legnagyobb nyertesei Majkától Nádai Anikóig.

Nincs valóságshow-szereplő, akinek a beköltözésnél ne az lenne a legfőbb célja, hogy később majd “a médiában helyezkedjen el” – és alig akad olyan, aki a kiköltözése után nem a süllyesztőben helyezkedik el, de szinte azonnal. Az üdítő kivételek összeszámlálásához az összes ujjunkra sincs szükségünk, de most itt vannak mindannyian: eredményeiket egymáshoz persze nem lehet mérni, az viszont biztos, hogy mindannyian többre vitték, mint a nagy átlag. 

Majka

Mikor és hol jött be a képbe? 2002-ben, a Való Világ 1-ben.
Legemlékezetesebb pillanata valóságshow-szereplőként: A magánszáma Maya Golddal. Az első gárda tagjainak alig több mint három hónapot kellett bezárva tölteniük, de amikor a pornós benézett vendégeskedni és sztriptízelni a villába, Majka nem bírt magával. A dolog vége orális szex lett, amivel az ózdi versenyző villán kívüli párkapcsolata rögtön véget is ért, a karrierje viszont végleg beindult.

A kiválasztott kevesek: valóságshow-szereplők, akik nem tűntek el a süllyesztőben

Mit ért el azóta? Nagyjából mindent. Rapperként lemezeket készített, koncertezett, és ez a zenei karrier ma is tart, mellette pedig a tévében is megvetette a lábát: több mint egy tucat műsort vezetett már, és akár show-ról volt szó, akár vetélkedőről, mindenhol megállta a helyét. Ráadásul még pókeresként is jól teljesít, arról nem is beszélve, hogy ma már kétgyerekes családapa. 

Baukó Éva

Mikor és hol jött be a képbe? 2008-ban, a Bár 2.0-ban, de igazán ismert a Való Világ 4-ben lett, 2010-ben.
Legemlékezetesebb pillanata valóságshow-szereplőként: Amikor már VV-szereplő volt, néhány pohár után sok erős megmozdulása akadt, de Jerzy leköpése – avagy Alekosz szóhasználatával élve: “letrüsszentése” – mindent vitt.

Mit ért el azóta? Annak idején valószínűleg nem sokan fogadtak volna erre, de neki is sikerült megragadnia a képernyőn: ott volt a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben (sőt egyenesen második helyezést ért el a műsorban), aztán az Édes Életbe is bekerült.

Alekosz

Mikor és hol jött be a képbe? 2010-ben, a Való Világ 4-ben.
Legemlékezetesebb pillanata valóságshow-szereplőként: Hát, ez kemény dió. A “retardált légpisztoly”-monológ? A “meg kell ölnöm Sarah Connort“-jelenet? Bármelyik kiselőadása? Született valóságshow-szereplő, nem tudunk dönteni.

Mit ért el azóta? Született valóságshow-szereplőként természetesen rögtön még egy valóságshow-szereplést. Aztán anyacsatornája elárulását és még több valóságshow-szereplést. Legnagyobb teljesítménye azonban az, hogy bár egy idő után valóságshow-szereplései megritkultak, valahogy még mindig szem előtt van.

Nádai Anikó

Mikor és hol jött be a képbe? 2010-ben, a Való Világ 4-ben.
Legemlékezetesebb pillanata valóságshow-szereplőként: A Szandikával folytatott entyempentyem, amihez a hátteret a frigiditásáról szóló vallomása biztosította.

Mit ért el azóta? Lassabban és óvatosabban építette a valóságshow utáni karrierjét, mint Majka, de így is ő vitte a legtöbbre Ózd büszkesége után: először az Éjjel-nappal Budapestben lett szereplő, aztán terhessége miatt átült a Hungary’s Got Talent csapatába, majd a Farm, végül pedig Való Világ 8 műsorvezetője lett. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a legfrissebb hírek szerint Nádai Anikó lehet az új Mónika.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Aurelio

Mikor és hol jött be a képbe? 2012-ben, a Való Világ 6-ban.
Legemlékezetesebb pillanata valóságshow-szereplőként: A nyelve is szépen pörgött alkalomadtán, de mint azt mindenki tudja, egy másik testrészét pörgetve ennél is maradandóbbat tudott alkotni.

Aurelio és Éva, a BeleValóVilág műsorvezetői (Fotó: RTL2 Sajtóklub)
Aurelio és Éva, a BeleValóVilág műsorvezetői (Fotó: RTL2 Sajtóklub)

Mit ért el azóta? Meglepő, de a nyelve pörgetéséből is élt egy darabig, hiszen – amellett, hogy megfordult a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben –, műsorvezető lett a BeleValóVilágban. Majkai babérokra ezzel együtt valószínűleg nem fog törni, ugyanis az utóbbi időben már inkább botrányai kapcsán kerül be a hírekbe – a VV Aurelio vs. VV Éva hajcihő például kimondottan erős kontentnek bizonyult.

VV Soma

Mikor és hol jött be a képbe? 2016-ban, a Való Világ 8-ban.
Legemlékezetesebb pillanata valóságshow-szereplőként: Amikor megmatatta VV Evelint, amit aztán a lány azzal nyugtázott, hogy “aztak..va”.

Pumped Gabó, VV Vivien, VV Soma (Fotó: Nagy Zoltán)
Pumped Gabó, VV Vivien és VV Soma (Fotó: Nagy Zoltán)

Mit ért el azóta? Nem olyan régi történet még a VV-győzelme sem, ehhez képest máris a Pumpedékben csapatja az Alekosz utáni korszak legnagyobb realitycelebje oldalán, és legendás megmozdulások egész sora fűződik a nevéhez a kanapés sefttől a benzinkúti mosdásig.

VV Mici és VV Krisztián

Mikor és hol jöttek be a képbe? 2016-ban, a Való Világ 8-ban.
Legemlékezetesebb pillanatuk valóságshow-szereplőként: Ugye senki nem várja, hogy részleteket emeljünk ki az egyetemes realitytörténet egyik legkomolyabb szexsagájából, VV Mici és VV Krisztián koitusszeiájából?

VV Krisztián és VV Mici
VV Krisztián és VV Mici

Mit értek el azóta? Együtt maradtak, sőt össze is házasodtak – ennyi tőlük elég is volt, hogy továbbra is a figyelem középpontjában álljanak. A médiában valószínűleg sosem helyezkednek el, a közösségi médiában viszont elég jól megtalálták a helyüket.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top