Sztárok

Újabb orvos szólt be Schobert Norbinak

Az Update-diéta legalább annyi indulatot vált ki, mint amennyi rajongót hoz Schobert Norbinak. Most egy szegedi orvos borult ki a fitneszguru miatt, aki beperli kritikusát.

Patay Gábor szegedi orvos már valószínűleg bánja indulatos Facebook-bejegyzését, amiben leszedi a keresztvizet Norbiról és az Update-kajákról. “Megszabadítottál sok embert a cukortól, hogy nagyobb függőségbe taszítsd őket. És ezzel egy időben még az élelmiszerüket is elvetted! Nem cukroznak semmit, édesített, nulla értékű mocskon éheznek. Egyre több a beteg. Már miattad is. Felelős vagy érte!” – írta a doktor.

Újabb orvos szólt be Schobert Norbinak

Schobert Norbi töbmilliós pert helyezett kilátásba a saját és cége hírnevének megsértéséért. “Sok irigy ember van, amit el kell fogadnunk, de sokszor fel sem veszem a rágalmakat. Azonban nálam is van tűréshatár, és ezt most átlépték” – nyilatkozta az üzletember a Blikknek. Norbi szerint minden törvényt betartanak, és az Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szigorú ellenőrzésein is mindig átmennek. “Soha nem volt semmi kivetnivaló sem az áruban, sem a bolti körülményekben, 14 év alatt egyetlen bírságot sem kaptunk” – teszi hozzá.

Mint megírtuk, Schobert Norbi leigazolta az MTA doktorát tanácsadónak, akivel ismeretterjesztő videókban mutatják be a diéta élettani részleteit.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top