Sztárok

Rooney Mara és Joaquin Phoenix volt a legcukibb szerelmespár Cannes-ban

A cannes-i díjátadó nemcsak a legjobb színésznek járó díjat hozta el Joaquin Phoenix számára, de ez volt az első alkalom, hogy szerelmével, Rooney Marával mutatkozott. Turbékoló képeket hoztunk.

A cannes-i vörös szőnyeg idén is tartogatott meglepetéseket: nagyon örültünk Sofia Coppola legjobb rendezői díjának, ahogy Rooney Mara (a Tetovált lány, a Carol, a Song to Song), és Joaquin Phoenix (a Halálkanyar, a Gladiátor, a The master) románcának is. 

Bár már év elején felreppent a hír, hogy Rooney Mara átváltozóművész és Joaquin Phoenix, Hollywood legizgalmasabb sztárja között alakul valami – a Mária Magdolna című filmben forgattak együtt –, csak a cannes-i filmfesztiválon mutatkoztak először párként. Joaquin Phoenix számára az idei díjátadó persze nemcsak emiatt lesz örökre emlékezetes, de a legjobb színésznek járó díj miatt is, amit a You Were Never Really Here című filmben nyújtott alakításáért ítéltek neki. A többiről meséljenek a képek!

 

Lapozz bele a galériánkba! 

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top