Sztárok

Olivia Newton-Johnnak le kellett mondania turnéját a rákja miatt

Kiújult rákbetegsége miatt Olivia Newton-John, a Grease sztárja lemondta júniusi koncertjeit az Egyesült Államokban és Kanadában is. A 68 éves sztár a kilencvenes évek elején küzdött mellrákkal.

Olivia Newton-John a kilencvenes években a gyógyulását követően az egészséges életmód szószólója lett, és támogatta a daganatos betegségek gyógyításával kapcsolatos kutatásokat. Most azonban újból szembe kell néznie a betegségével, nemrég ismét rákot diagnosztizáltak nála.

Olivia Newton-Johnnak le kellett mondani a turnéját a rákja miatt

“A hátfájásról, amely miatt először koncertturnéja első felét kellett lemondania, kiderült, hogy a mellrák miatt jelentkezett, ami tovább terjedt, és áttét alakult ki a keresztcsontján” – ismertette egy bejegyzés kedden Newton-John Facebook-oldalán.

Az énekest rövid ideig sugárterápiával kezelik, és természetes gyógymódokat is alkalmaznak nála. A 68 éves sztár “bízik abban, hogy már az év során visszatérhet a színpadra, egészségesebben, mint valaha, és megtartja koncertjeit” – tették hozzá a közleményben.

Olivia Newton-John a Grease című musical 1978-as filmes adaptációjával vált világhírűvé, amelyben John Travolta volt a partnere.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top