Sztárok

Meghalt Molly Peters, egykori Bond-lány

75 éves korában váratlanul elhunyt kedden Molly Peters színésznő, akit a legtöbben arról ismerhetnek, hogy ő volt az első Bond-lány, aki ledobta magáról a ruhát. Halálának oka egyelőre nem ismert.

Molly Peters 1942 márciusában született Angliában. Egy ideig modellként dolgozott, amikor Terence Young filmrendező felfedezte őt. 

A hatvanas években több filmben is játszott, de ekkori szerepei közül mégis a legemlékezetesebb Patricia Fearing karaktere marad, ő volt 1965-ben az első Bond-lány, aki levetkőzött a kamerák előtt. A Tűzgolyó című James Bondfilmben Molly Peters Sean Connery mellett játszott, többek között Connery hátát masszírozta. 

Peters meztelenkedése akkoriban nagy vihart kavart, kis híján a felnőttfilmek közé sorolták a 65-ös James Bondot. Ehhez képest még ugyanebben az évben, novemberben az új Bond-lány már a Playboyban szerepelt.

Petersnek két gyereke született, az elsőt még nagyon fiatalon hozta világra, így a lányát örökbe adta. Később egy fia is született, ő azonban hamar meghalt. Molly Petersnek 2011-ben agyvérzése volt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top