Sztárok

Mit keres Bódi Sylvi Szente Vajk oldalán?

Együtt jelent meg az Operettszínházban a társulat oszlopos tagja, Szente Vajk és Bódi Sylvi profi szörfös és fotómodell. Vajon lehet köztük valami?

A Bors úgy tudja, az Ének az esőben hétfő esti előadására együtt érkezett Szente Vajk színész-rendező és Bódi Sylvi. A műsorvezető, fotómodell és hivatásos szörfös Sylvi kevés időt tölt Magyarországon, munkája általában az óceánhoz köti. Így aztán nagy érdeklődés övezte a szokatlan párost a budapesti színházban.

Mit keres Bódi Sylvi Szente Vajk oldalán?

Sylvi röviden összefoglalta a kapcsolatukat. “A Meseautó című darabot rendezte tavaly Vajk, amiben nekem is volt szerepem, akkor ismertük meg egymást. Nagy Sanyi a szerepe szerint szakít az ország legjobb nőivel, ha jól emlékszem, Zimány Linda és Kiss Ramóna volt rajtam kívül ebben a szerepben. Imádtam ezt a munkát, és azóta is tartom a kapcsolatot Vajkkal, aki jó barátom. Semmi több” – mondja a modell.

Vajk nem akart válaszolni ugyanerre a kérdésre, mint mondta, magánéletéről nem szívesen nyilatkozik. Mint korábban megírtuk, Szente Vajk házassága véget ért Erdélyi Tímeával, ám a fiatalok túl macerásnak találták a válópert, így hivatalosan még mindig együtt vannak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top