Sztárok

Polgár Kriszta először az amerikai életéről

A Miss Balaton szépségverseny trénere január óta Amerikában él a családjával, de a versenyre ő is hazalátogat. Szeretnek Texasban élni, de Polgár Krisztának hiányzik a napi rutin és a munkája. Szeptember közepéig itthon lesznek, így most végre ezekre is sort keríthet.

Polgár Kriszta négy hónapja költözött az Egyesült Államokba, ahol, mint mondja, tökéletes életük van, minden percét élvezi.

“A férjem munkája miatt változtatni kellett, de nem haboztunk sokat, egyértelmű volt, hogy jövünk vele. Texasban, Houston mellett élünk egy kertvárosi részen, 30-40 magyar családdal együtt. Igazából 1-2 évről van szó, határozatlan idejű szerződése van” – kezdi a modell.

“Még azt sem mondom, hogy eleinte nehéz volt. A gyerekek is hamar átálltak, a nagyobbik fiam, Olivér négyéves, ő már bölcsibe jár, és már itthon is nagyon sokszor angolul beszél. Kicsit még félénk, de ért mindent, és tud is kommunikálni. A kisebbik gyerekem még csak kétesztendős, most tanul beszélni, így valószínűleg keverni is fogja a két nyelvet, de azt mondják, ez idővel kitisztul.” – meséli Polgár Kriszta, akinek a gyerekei imádják egymást, nagyon jó testvérek.

Polgár Kriszta: A fiaim is imádnak Amerikában élni

Felnőtt korban talán nehezebb is egy ilyen költözés, és ez most a gyereken is látszik. 

“Itthon csakis magyarul beszélünk hozzájuk, nagyon fontos mindkettőnknek, hogy ne felejtsék el, honnan jöttek. Érdekes egyébként, hogy egyáltalán nem hiányolják Magyarországot, mióta itt vagyunk, még egyszer sem mondták, hogy hazamennének. Ez nekünk pozitív visszacsatolás, hogy jól tettük, hogy kiköltöztünk. Persze a nagyszülők és a barátok nagyon hiányoznak nekik, de szinte minden nap beszélünk az otthoniakkal”

Polgár Kriszta: A fiaim is imádnak Amerikában élni

Bár a gyerekeknek nem, Krisztának néha kicsit hiányzik az ország és a munkája. “Jól érzem magam, elvagyok a gyerekekkel, és szerencsére a férjem is korán hazaér a munkahelyéről. Viszont a modellkedés, a fotózások és az ügyintézés hiányzik. Július közepén, a Miss Balaton castingja előtt két nappal megyek majd haza, a családom pedig utánam pár nappal érkezik.”

Polgár Kriszta: A fiaim is imádnak Amerikában élni

“Úgy tervezzük, hogy 1-2 hónapot Magyarországon töltünk, a férjem pedig majd ingázik. Jó is lesz ez a pár nap egyedül, hiszen a gyerekek szülinapját és a mindennapos ügyeket is el tudom majd intézni, illetve pár fotózásra is el tudok menni.”

Polgár Kriszta a Miss Balaton casting tréner csapatába tartozik, Dobó Ágival, Marton Adriennel és Magony Szilvivel segíti a lányokat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top