Sztárok

Merész: Kulka János biztonsági öv nélkül vezet

Minden jel arra utal, Kulka János ismét teljes életet él egy évvel ezelőtti stroke-ja után. A színészt a napokban egyedül autókázni is látták.

Nagy volt az ijedtség, mikor tavaly áprilisban sztrókkal szállították kórházba a Katona József Színház színészét, a Szomszédok Mágenheim doktorát. Kulka Jánoson életmentő műtéteket kellett végrehajtani, és sokáig kérdéses volt, szenvedett-e maradandó károsodást az agyvérzés következtében.

Merész: Kulka János biztonsági öv nélkül vezet

Az ötvennyolc éves színész a műtét után három hónappal már lábra állt, ami orvosai szerint sportos életmódjának volt köszönhető. Kulka még mindig kerüli a nyilvános szereplést, ám dolgozni már visszament, az X. című krimiben kapott szerepet.

Kulka János minden bizonnyal újabb lépést tett a teljes gyógyulás felé, a Blikk olvasója ugyanis a Rákóczi úti dugóban figyelt fel a fekete kabriót vezető színészre, aki sajnos nem csatolba be biztonsági övét. A lapnak nyilatkozó orvos szerint a tény, hogy Kulka maga vezetett, arra utal, hogy neurológusától engedélyt kapott erre.

A szabálytalanul közlekedő Kulka Jánosról készült fotót a Blikken láthatja.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top