Sztárok

Czippán Anett kisbabát vár: a terhességet megjósolták

Óriási örömhírt jelentett be Czippán Anett. A FEM3 Café műsorvezetője ismét várandós, és a gyerekvárás izgalmairól most először beszél.

Czippán Annett ismét várandós, és ezt ő maga jelentette be. A műsorvezetőnek korábban a FEM3Caféban jósoltak is, és akkor Gazsi Gizi határozottan állította: Czippán Anett az idei születésnapja előtt teherbe esik

“Ez így is történt. Bár, amióta a FEM3Cafét vezetem, azóta jósolják ezt nekem, és a baba abszolút tervezett volt. Többet vártunk rá, kellett egy kis idő, ameddig egy kis lélek úgy döntött, hogy hozzánk érkezik. Nagyon boldogok vagyunk, nagyon nagyon jó érzés.”

Czippán Anett kisfia, Olivér már igazi vagány srác, aki a Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsorban azt mondta, hogy a legromantikusabb élménye, hogy az anyja világra hozta. A kistestvér érkezésének a büszke anyuka szerint Olivér örült a legjobban. “Régóta mondja nekem, hogy annyira szeretne kistestvért, hogy ez nálunk napi téma volt. Nem is volt furcsa, amikor mondtam neki, hogy tényleg lesz kistestvére.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top