Sztárok

Király Lili és Németh Niki bikiniben mutatták meg tökéletes testüket

Király Lili és Németh Niki, a Miss Balaton nagykövetei már izgatottan várják a idei versenyt, amelyre június 4-ig jelentkezhetnek a lányok. A fiatal szépségek szívesen segítik az új versenyzőket, tanácsaikat azonban nemcsak ők, de mindenki megfogadhatja, aki magabiztosan és divatosan szeretné magát belevetni az idei strandszezonba.

A Miss Balaton szépségversenyen sok szempont érvényesül, és erről ki tudhatna többet, mint azok, akik már részt vettek egy ilyen versenyen? 

“Igazán szerencsésnek mondhatom magam, hiszen nagyon könnyen lebarnulok, a napbarnított bőrt pedig az élénk és visszafogott színek egyaránt kiemelik. A tavalyi bikinitrendet egyértelműen a rikító neonszínek uralták, ami hozzám közel állt, idén azonban a halvány színeken lesz a hangsúly. Az idei versenyre jelentkező lányoknak mindenképpen azt tanácsolom, hogy olyan bikinit válasszanak a castingokra, amelyben magabiztosnak érzik magukat, és úgy tudnak odaállni a zsűri elé” – mondta Király Lili, aki a Miss Balaton győzteseként sok hasznos tanáccsal tudja ellátni a versenyre jelentkezőket. 

Király Lili és Németh Niki bikiniben mutatták meg tökéletes testüket

“Ezt a homokszínű, barna mintás bikinit szívesen viselném akár egy casting alkalmával is, mert szerintem szépen kiemeli a zöld szemeimet és a barna hajamat, bőrömet egyaránt, ugyanakkor egy letisztult darab, a vékony pántos felsőrész pedig nemcsak kényelmes, de szép tartást is biztosít.”

Németh Nikolett, akit többször választottak már szépségkirálynőnek, gyakorlott modell. 

“Az idei Miss Balatonra jelentkező lányoknak is csak azt tudom tanácsolni, hogy olyan fazont válasszanak, amelyben az izgalmakkal teli pillanatokban is komfortosan érzik magukat, miközben hangsúlyozzák azt a testrészüket, amelyet szeretnének kiemelni. Én a castingokra egy klasszikus fazonú, egyszínű darabot választottam, és nem bántam meg, de ha most kellene a zsűri elé állnom, akkor akár ezt a bikinit is szívesen viselném. Egyszerű, de divatos, és ami a legfontosabb, kényelmes” – árulta el Németh Niki.

Király Lili és Németh Niki bikiniben mutatták meg tökéletes testüket

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top