Sztárok

Konkoly Ági szépségkirálynő: 19 kilót híztam a terhességem alatt

Manapság nagyon divatos, hogy sok várandós kismama arról beszél, milyen keveset szedett fel a terhessége alatt. Konkoly Ági ugyan modellkedésből él, de a szépségkirálynő nem foglalkozott a kilókkal, amikor a kislánya a méhében növekedett.

Konkoly Ági gyerekkora óta sportolt: hatévesen már úszott, később triatlonozott. 18 évesen hagyott fel a profi sporttal, hobbiszinten viszont folytatta a futást.

????

Ági Konkoly (@agikonkoly) által megosztott bejegyzés,

A szépségkirálynő kislánya, Zoé másfél éves, és tündéri kisbaba. Ági 19 kilót hízott a terhesség alatt, most viszont már egy deka felesleg sincs rajta.

“A várandósságom alatt végig sportoltam, így is rengeteget híztam. Kilenc hónapig szoptattam a lányomat, utána visszatértem a futópályára.Hetente 4-5-ször járok mozogni, elég intenzív az edzésprogramom. Ez egy életérzés: kikapcsol, feltölt, és ilyenkor csak magammal foglalkozom. Szeretem, ha nemcsak szellemileg, de fizikálisan is elfáradok a nap végére” – mesélte Ági az Élet-Forma magazinban. 

Stilianos babuszoda, Szigetszentmiklós ???? @sbu.hu #stilianos #babauszoda #stilianosszigetszentmiklos #sbu

Ági Konkoly (@agikonkoly) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top