Sztárok

Meglátogatta a királynő a manchesteri merényletben megsérült gyerekeket

Erzsébet királynő ellátogatott a Királyi Manchesteri Gyermekkórházba, amelyik intézmény a manchesteri terrormerényletet követően több sérült gyereket is fogadott. Az uralkodó borzalmas, gonosz tettnek nevezte a történteket.

A Manchester Arenában történt hétfő éjjeli öngyilkos merényletben 22-en meghaltak, és a jelenlegi információk szerint 64-en megsebesültek. A sérültek között sok volt a fiatalkorú, 12-en még a 16. életévüket sem töltötték be. Közülük több gyereket a Királyi Manchesteri Gyermekkórházba szállítottak még aznap éjszaka, az intézmény orvosai és ápolói egész éjjel fent voltak, és tartották a frontot. 

Az ő munkájukat megköszönni és a lábadozó gyerekeket meglátogatni ment II. Erzsébet királynő a kórházba csütörtökön, ahol négy ápolttal és a szüleikkel személyesen beszélgetett. 

Meglátogatta a királynő a manchesteri merényletben megsérült gyerekeket

A sérült tinilányok 12 és 15 év közöttiek. Egyikőjük még a koncertes Ariana Grande-pólójában feküdt, amikor a királynő megérkezett, ő VIP-jegyeket nyert a hétfői tragikusan végződött koncertre. A 15 éves Millie-t az édesapja várta az aréna előtt, amikor a bomba felrobbant.

Meglátogatta a királynő a manchesteri merényletben megsérült gyerekeket

A királynő a kórház személyzetével is találkozott, látogatása során borzalmas, gonosz tettnek nevezte a történteket. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top