Sztárok

Politikustól vár gyereket Hámori Gabriella

Gyermeket vár Hámori Gabriella, az Örkény István Színház színésznője. A születendő gyermek apja a színésznő új hódolója, a politikus Juhász Péter.

Már három hónapja tart Hámori Gabriella és Juhász Péter kapcsolata, a Blikk pedig úgy értesült, hogy a színésznő gyermeket vár. Egy, a párhoz közel álló forrás szerint a baba nem a véletlennek, hanem gondos tervezésnek köszönhető.

Hámori Gabriella egyik estjén, a Gyarmati Fanni naplója előadásán találkoztak még az év elején. Szerelem volt első látásra. Ennek is köszönhető, hogy teljes egyetértésben, tervezve várják a közös kisbabát” – mondta a Blikknek a pár egy közeli ismerőse.

Hámori Gabriella, a popénekes

Hámori Gabriellát legalább negyven színházi szerepe mellett leginkább az Állítsátok meg Terézanyut!-ból, ismeri a tágabb közönség, de láthattuk Nagy Ervin oldalán a Kaméleon című filmben, a Szinglik Éjszakájában és A vizsga című thrillerben is.

Kevésbé ismert tény, hogy Hámori Gabriellának 2014-ben poplemeze jelent meg, és az éneklés mellett fuvolázik is.

A pár nem akart nyilatkozni friss kapcsolatukról a Blikknek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top