Sztárok

Orbán Viktor szeretné, ha Budapesten ápolnák Törőcsik Marit

Egy szombathelyi kórházban ápolják Törőcsik Marit. A művésznő nem akarja feladni lánya, valamint velemi háza közelségét, még akkor sem, ha a miniszterelnök kéri.

Jelenleg nem tud egyedül lábra állni Törőcsik Mari, de ez nem akadályozza meg abban, hogy az őszi színházi évadra már fellépést tervezzen. “A nyarat majd végigpihenem, remélem, nem kórházban, aztán szeptembertől irány a színpad” – mondta a tegnap megjelent Story magazinban.

Orbán Viktor szeretné, ha Budapesten ápolnák Törőcsik Marit

Kárász Róbert évek óta dolgozik Törőcsikkel, alapítványuk a fogyatékossággal élők társadalmi integrációját támogatja. A tévés rendszeresen látogatja a színésznőt, a minap pedig nem várt vendéggel futott össze a szombathelyi kórházban.

“Legutóbb éppen a miniszterelnökkel, Orbán Viktorral találkoztam a folyosón. Váltottunk pár szót a miniszterelnök úrral arról, hogy vajon a művésznő állapotához képest jó helyen van-e, és biztos, hogy hallgatni kellene-e rá, hiszen nem engedi, hogy esetleg egy, még a szombathelyinél is jobban felszerelt intézménybe szállítsák. Az is szóba került, hogy a távolság miatt esetleg helikopterrel szállíttatnánk át. Azonban ő nemet mondott, Velem közelében szeretne maradni” – mesélte a Blikknek Kárász. Úgy tudni, Orbán a Honvédkórházat javasolta Törőcsik Marinak, hiszen korábban is ott kezelték.

A lap megkereste a miniszterelnök sajtósát, aki csak annyit közölt, magánlátogatásokat nem kommentálnak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top