nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Fel sem ismernéd Natalia Oreirót – ma 40 éves a Vad Angyal

Fel sem ismernéd Natalia Oreirót – ma 40 éves a Vad Angyal

Régen láttuk, és másképpen él az emlékezetünkben a Vad Angyal sztárja, Natalia Oreiro. A színésznő ma ünnepli a negyvenedik születésnapját, és azt mondják, nehezen viseli az öregedést, ezért műttette magát az elmúlt években.
NLCafé
f Ajánlom

Natalia Oreiro számos sorozatban játszott, itthon mindenki a Vad Angyalban ismerte meg és hatalmas rajongó táborra tett szert. Mindennek már 19 (!!!) éve, de mégis valahogy így látjuk magunk előtt: 

Közben a valóság egészen más. Egyesek szerint Natalia Oreiro gyakorlatilag felismerhetetlen. Mondják, hogy azért, mert nagyon fél az öregedéstől, ezért rengeteget edzett, diétázik és különböző szépészeti beavatkozásai voltak. A homlokát botoxoltatta, egy időben a szeme körüli ráncokat is igyekezett teljesen eltüntetni, a mellét is megcsináltatta, ettől függetlenül azért erős kifejezés, hogy felismerhetetlen. De mondd el a véleményedet, szavazz, mit gondolsz.  

Fotó: IMDB
Fotó: IMDB

Itt van egy kis képes összeállítás Natalia Oreiróról, az elmúlt években készült képeken. Az biztos, hogy az alakja éppen olyan, mint a Vad Angyal idején.

Fotók: Getty, Profimedia
Fotók: Getty, Profimedia

Íme a galéria, amiből kiderül, hogy Natalia tényleg olyan sokat változott-e, mint ahogyan mondják, vagy egyszerűen csak múlik az idő:

8 Fotó megtekintése

Natalia Oreiro 40 éves

Fotó: Getty
Fotó: Getty

 

 

Megosztás Facebookon