Sztárok

Szulák Andrea más kedvéért lövetett piercinget

Olyan, mintha kettős életet élne. Szulák Andrea a kamerák mögötti életéről vallott.

Május 10-én a Krizshow vendége volt Szulák Andrea, ahol többek közt arról is beszélt, hogy nagy családban nőtt fel, édesanyjának négy testvére volt. Elmondta, hogy mivel az édesapja nem volt jelen a gyermekkorában, anyukája az apaszerepet is kénytelen volt felvenni, de így is boldog gyermekkorra volt. Ahogy anyuka őt, Szulák a tízéves kislányát, Rozinát egyedül neveli, de a lány édesapja is törődik a gyermekkel. 

Szulák Andrea más kedvéért lövetett piercinget

Szulák arról is beszélt, hogy otthon, a magánéletében teljesen máshogyan viselkedik, mint a munkájában. Nyilvános megjelenéseken sokszor tűnik fel dívaként, otthon viszont kilép a szerepéből, mivel fárasztónak tartja. Azt mondja, attól boldog, hogy a mának él: “…szalonnával botoxolok. Vagyis én is az életet szeretem: az evést, az ivást, azt sem szégyellem bevallani, hogy néha még a dohányzást is. Emellett a napsütést, a nevetést, sőt a sírást is.” De mindent mértékkel kezel kislánya születése óta, sőt Rozina sokat segített neki, hogy felnőttként ismét felfedezze a gyermeki örömet. “Újra el tudom engedni magam, és úgy játszom, mint gyerekkoromban (…) Újra megtanultam biciklizni, ráadásul piercinget is a lányom kedvéért lövettem a fülembe. Anyának lenni nem egy könnyű, hétvégi kaland.”

Szulák Andrea más kedvéért lövetett piercinget
(via Blikk)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top