Sztárok

Hoppá! Demcsák Zsuzsa a köztévénél forgat

Nehéz volt elhinni, hogy Demcsák Zsuzsa szó szerint egyik napról a másikra otthagyta az állását, és nem televíziózik többé. Most úgy tűnik, a hitetlenkedőknek van igazuk.

Még a kollégáinak sem mondta el Demcsák Zsuzsa, hogy felmond a TV2-nél,  így őket is legalább annyira meglepte a távozása, mint a nézőket. Sokan sajnálkoztak a közösségi oldalakon is, amiért Demcsák Zsuzsa búcsút intett a Mokkának, mivel az utóbbi időben ő volt a legnépszerűbb arca a reggeli műsornak. 

Kilenc év után döntöttem így, és ennek elsősorban családi okai vannak. Az üzleti életben folytatom a pályafutásomat, amely hosszú idő után végre új kihívásokat hoz az életembe, ráadásul a családi vállalkozásban is egyre nagyobb szerepet töltök be” – mondta akkor, és úgy tűnt, örökre búcsút int a képernyőnek. Voltak, akik ezt nem hitték el, és talán nekik van igazuk. Ez Demcsák Zsuzsa legfrissebb posztja, mégpedig egy köztévés forgatásról:

Érdekel a véleményed. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top