Sztárok

Áttétes rákot diagnosztizálhatnak Benkő Lászlónál

A Mokkában beszélt a betegségéről. Benkő László elmondta, hogy nem fél az esetleges diagnózistól, és várja a koncerteket, mert a színpadon feltöltődik, a zene pedig gyógyír számára.

Hétfőn írtuk meg, hogy rejtélyes betegség miatt került kórházba Benkő László, ezért kénytelen volt lemondani egy koncertet is. Később kiderült, hogy az Omega hetvenhárom éves billentyűsét kivizsgálják, ésrákot diagnosztizáltak nála.

A zenész a csütörtöki Mokka vendége volt, az adásban többek közt az orvosi vizsgálatról is beszélt, illetve elmondta, hogy nem érzi rosszul magát, sőt két nap múlva Németországba utazik koncertezni. Arról is beszélt, hogy lesz még pár vizsgálat, mire kiderül, hogy pontosan mi a baja, Pachmann Péter műsorvezető pedig rátért arra, hogy Benkő áttétes rákkal küzd-e.

“Még mindig nem tudom, hogy pontosan miről van szó. Azt mondják, hogy a vastagbélből felhúzódott valahova a máj felé, de míg nem bizonyosodnak meg százszázalékosan, hogy ez az, addig sejtések lehetnek, de állítás tilos” – közölte Benkő, és hozzátette, hogy számára a koncert az, ami kiemeli a hétköznapokból, sőt megjegyzi, hogy a zene számára gyógymód. Benkő László azt is elmondta, hogy ma délután már többet tudhat a betegségről, de nem fél a vizsgálatok eredményétől és a diagnózistól.  

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top