Sztárok

Radics Gigire cseréli Tóth Gabit az X-Faktor

Idén újjászületik az X-Faktor: Tóth Gabi távozásával nem marad a műsorban eredeti mentor. Radics Gigi tölti be a negyedik helyet, és még a műsorvezető is új lesz.

Tegnapig csak találgatni lehetett, ki tölti be a Tóth Gabi távozásával keletkező űrt az X-Faktorban. A műsor producere persze adott támpontokat a spekulációhoz, az például egy percig sem volt kérdés, hogy nem egy negyedik férfit keresnek ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti mellé. “Ám nem első számú szempont, hogy énekesnő legyen, sokkal kiemeltebb szerepet kap az, hogy hogyan jön ki a mentortársaival, illetve mennyire kommunikatív, és hogyan tudja átadni a tapasztalatait és a tudását a leendő versenyzőknek” – mondta Schiwert Takács László.

Radics Gigire cseréli Tóth Gabit az X-Faktor

Az RTL Klub tegnap esti sajtótájékoztatóján végül Radics Gigit leplezték le, aki már alig várja, hogy bemutatkozzon egy tehetségkutató másik oldalán is. “Mindig az dönt majd, szakmailag mi tetszik és mi nem. Mivel én is tehetségkutatóban kezdtem a pályámat, tudom, min mennek keresztül a versenyzők. Ugyanakkor miután többször is indultam, tisztában vagyok vele, hogy a zsűri őszinte véleménye mennyit segített nekem a fejlődésben. Ezért ígérhetem, végig őszinte leszek!” – mondta a Gigi a Blikknek.

A műsort korábban vezető Istenes Bence nemcsak az RTL Klubot, hanem az országot is elhagyta, így az ő pótlását is meg kellett oldani. A csatorna itt házon belülről választott, és Kiss Ramóna fogja szeptembertől vezetni a show-t. “Hatalmas kihívás ez az új feladat az életemben! Remélem, nem okozok csalódást, és a nézők is megszeretnek. Már három hete X-Faktor-adásokat nézek, bízom benne, hogy mielőbb belejövök!” – mondta Ramóna, aki teljesen új terepen próbálja ki magát a műsorvezetéssel.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top