nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kiderült, ki az X-Faktor negyedik mentora és a műsor vezetője

Kiderült, ki az X-Faktor negyedik mentora és a műsor vezetője

Pár perccel ezelőtt, egy hivatalos sajtóeseményen jelentette be az RTL Klub, hogy az őszi X-Faktornak ki lesz a negyedik zsűritagja és mentora, valamint azt is, hogy két produkció közt ki konferál.
NLCafé
f Ajánlom

Idén is lesz X-Faktor. A tehetségkutatóról nemrég megtudtuk, hogy a közös számot előadó ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci is bent maradnak a mentorgárdában, de Tóth Gabi helye üres. Az RTL Klub eddig titokban tartotta, hogy ki ül az énekesnő székébe, de most bejelentették, hogy kit választottak. 

Korábban már megjelent a hír, hogy kik versenghetnek Tóth Gabi x-faktoros helyéért, és voltak favoritok. 

Üzembiztos, hogy női mentor lesz, hiszen nagyon fontos szempont egy női nézőpont. Van egy listánk, amelyről majd behívunk néhány hölgyet, akik esélyesek lehetnek a mentori székre. Ám nem első számú szempont, hogy énekesnő legyen, sokkal kiemeltebb szerepet kap az, hogy hogyan jön ki a mentortársaival, illetve mennyire kommunikatív, és hogyan tudja átadni a tapasztalatait és a tudását a leendő versenyzőknek” – magyarázta Schiwert Takács László, a műsor kreatív producere, aki szerint az a legfontosabb, hogy a leendő mentor tisztában legyen azzal, hogy mi az, aminek egy előadó eseté­ben a színpadon kell történnie.

A legkézenfekvőbb megoldás Tóth Gabi nővére, Tóth Vera lehetne, esetleg a szintén pályája csúcsán lévő Rúzsa Magdi, aki már belekóstolt a zsűrizésbe a köztévén. Rajtuk kívül még Polgár Odett, Radics Gigi, valamint a Margaret Island frontembere, Lábasi Viki – aki volt már mentorsegéd is – lehet jelölt. 

Tegnap este kiderült: Radics Gigi ül be Tóth Gabi helyére, Kiss Ramóna pedig műsorvezető lesz. Nézd meg a bejelentést:

 

 

Megosztás Facebookon