Sztárok

Szabó Győző és Bata Éva egymásra talált a próbákon

Együtt forgatták az RTL Klub népszerű sorozatát, A mi kis falunkat, Szabó Győző és Bata Éva mégsem töltött együtt sok időt. Mostanáig. A közös színházi próbák viszont közelebb hozták őket egymáshoz.

Minderről először az RTL Klub Reggeli műsorában beszéltek. A két színész Jean-Paul Belmondo klasszikus vígjátékát, a Kellemes húsvéti ünnepeket színpadi verziójában a  házaspárt alakítja. Szabó Győző kimondottan örült a felkérésnek, mert a francia színész minden filmjét látta, és odáig is van érte, de nem szerette volna leutánozni az alakítását. Bata Évával pedig kifejezetten élvezi a közös munkát.

Szabó Győző és Bata Éva egymásra találtak a próbákon

“A mi kis falunk forgatásán nemigen találkozunk, bár egy sorozatban játszunk, mégis más csapatban. Itt viszont nagyon jó, hogy megtaláltuk egymást.” 

Bata Éva a bögyös csapost alakítja az RTL Klub sorozatában, most pedig egészen más figurát kellett hoznia, és meglepte, hogy rá esett a rendező választása. 

Szabó Győző és Bata Éva egymásra találtak a próbákon

“Izgalmas volt nagyon, tőlem nagyon távol álló karakter a feleség, nagyon összeszedett. Alapvetően azt gondolom, hogy az én lelki alkatom inkább ilyen sötétebb, vágjunk eret magunkon, de ez most nagyon izgi volt.”

A párral Peller Annáék beszélgettek, itt az egész felvételt visszanézheted:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top