Sztárok

Rejtélyes betegeség miatt került kórházba Benkő László

Benkő László még soha nem hagyott ki Omega-koncertet, ezért rajongói és zenésztársai joggal ijedtek meg, mikor egy múlt heti fellépés helyett kórházba kellett feküdnie.

A Bors úgy tudja, a hetvenhárom éves Benkő László, az Omega billentyűse a múlt héten váratlanul kórházba került. A legendás zenész az utolsó pillanatokban mondta le a fellépést. A lap el sem érte Benkőt, így a zenekar frontembere, Kóbor János adott némi felvilágosítást barátja állapotáról.

Rejtélyes betegeség miatt került kórházba Benkő László

“Ezen a koncerten Laciért is játszottunk, nagyon rossz érzés volt, hogy nem tudhattuk magunk mellett a színpadon. A múlt héten és pár órával ezelőtt is beszéltem vele, már jobban van. Hétvégére elhagyhatta a kórházat, de ma reggel vissza kellett mennie még néhány vizsgálatra” –mondta Kóbor.

Arra viszont már ő sem tudott válaszolni, mi baja lehet Benkő Lászlónak. “Nem mondta, és tiszteljük egymást annyira, hogy nem fogok faggatózni. Annyit kérdeztem csak tőle, hogy van-e okunk aggódni érte. Megnyugtatott, hogy nincs. A hét második felében Németországba utazunk koncertezni, reméljük, oda már Laci is velünk tarthat.”

Benkő legutóbb autóbaleset miatt volt kórházban, melyből szerencsére gyorsan felgyógyult. Reméljük, most is nagyobb az ijedtség, mint a baj.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top