Sztárok

Nagykorú lett a 69 éves Benkő Dániel barátnője, már a gyereket tervezik – te elhiszed?

Nehéz eldönteni, hogy a napi szívatást láttuk, vagy komolyan gondolta Benkő Dániel és párja, Bazsarózsa, hogy családot alapítanak. Rád bízzuk a döntést.

“Most, hogy nagykorú lettem, bennem fogalmazódott meg. Ugye, mindig a nő dönt” – lendült bele Bazsarózsa a történetbe, miszerint Benkő Dánieltől szeretne gyereket.

A táncos két évvel ezelőtt mesélt már a kapcsolatukról, akkor azt mondta, hogy régen, 16 éves kora óta ismeri a lantművészt, és azután már minden történelem.  Az első közös szereplésüknél sem derült ki túl sok minden, ahogyan azt Benkő Dánieltől megszoktuk, szeret ködösíteni, ha a nőkről kérdezik. Egy viszont biztos: Bazsarózsa akkor 24 éves volt, de talán másképpen múlnak az évek a művészvilágban. “19 éves vagyok, nem vagyok több, de írnak ezt-azt” – zárta rövidre a kérdést a MÚZSA. 

Nagykorú lett a 69 éves Benkő Dániel barátnője - már a gyereket tervezik

Visszatérve a gyerekvállaláshoz, Bazsarózsa hangsúlyozta, hogy most lett nagykorú, és először egy fiút szeretne Dánieltől. “Egy szép göndör, fekete hajú kisfiút. Egyébként hoztam is mintát” – majd felemelt két borítóképet Benkő Dánielről, mutatjuk a jelenetet. 

via GIPHY

Ezután Czippán Anett és Zima Ádám tovább kérdezgették a párt, mit tesznek meg azért, hogy mihamarabb összejöjjön a gyerekáldás. “Napi kétszer hideg zuhanyt vesz, rengeteget sportol…”

Nagykorú lett a 69 éves Benkő Dániel barátnője - már a gyereket tervezik

Majd kiderült, hogy a lantművész dolga pedig, hogy Bazsarózsa különböző testrészeit karban tartsa: masszírozással, “a lágyéktájat, medencét satöbbit” – ahogyan Benkő fogalmazta. “Neki pedig különös gondot kell fordítania az én prosztatámra és heréimre. Ezek nagyon fontos elemek a dologban, oda kell figyelni egymásra.”  

Nagykorú lett a 69 éves Benkő Dániel barátnője - már a gyereket tervezik

Bazsarózsa segített egy kicsit a Fem3Café műsorvezetőinek, és javasolta nekik: kérdezzék meg tőle, miért éppen Dániel? A válasz nagyjából annyi, hogy a leghumorosabb férfi, aki nagyon jól ért a nőkhöz, és fia még úgy sincs. 

Szó szót követett, hallhattunk a nevekről vagy arról, milyen különleges módon akar szülni a lány, de érdemes megnézni a jelenetet. Kíváncsiak vagyunk a véleményedre: tulajdonképpen mennyire vegyük őket komolyan? Szavazz a lentebb látható videó fényében. 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top