Sztárok

Rékasi Károly visszatérhet a Barátok köztbe

Két éve már, hogy motorbalesete miatt kénytelen volt visszavonulni, de most a színházba és a Barátok köztbe is visszatérhet Rékasi Károly.

“Naprakész voltam, vagyok az állapotából. Mindig is úgy gondolkodtunk, hogy számítunk rá, Bartha Zsolt szerves része a sorozatnak – mondta a Borsnak Rozgonyi Ádám, a Barátok közt kreatív producere, és hozzátette, hogy soha nem szakadt meg a kapcsolat a Barthát alakító Rékasi Károly és a produkció között. – A történetben is időről időre szó esett Bartha Zsoltról, jelezve, hogy mind Rékasi Károly, mind a karakter továbbra is a sorozathoz tartozik. Ahogy eddig, a jövőben is számítunk rá. Amint az egészsége és a teherbírása lehetővé teszi, várjuk vissza. Pontos dátumot még nem tudok mondani, de a visszatérésének története előkészítés alatt van, s már most izgalmas epizódokat ígérhetek a nézőknek. Azt a Bartha Zsoltot hozzuk vissza, akit a néző ismer. Igaz, tapasztalatokkal gazdagodott, hiszen két évig külföldön volt. Remélem, a nézők kíváncsian várják, milyen a régi-új Bar­tha Zsolt.”

Rékasi Károly visszatérhet a Barátok köztbe

A napilap adott hírt arról is, hogy szeptembertől Rékasi Károly egyenesen Pikali Gerdával tér vissza József Attila Színház színpadjára, és most azért kérdezték a producert, mert Rékasi a következő mondta nekik: “A Barátok közt esetében már jeleztem a hadrafoghatóságomat, de még nem kaptam egyértelmű visszajelzést. Elmondtam nekik, hogy újra tudok dolgozni, a többi viszont már csak rajtuk múlik, tőlük függ, mikor térhetek vissza. Egyébként úgy gondolom, ez kicsit bonyolultabb dolog, mint a színház esetében. A gyártásba visszatenni egy figurát és megteremteni a felületet, ahol újra felbukkan, nagyobb munkát jelent.”

Rékasi Károly két évvel ezelőtt szenvedett súlyos motorbalesetet. Felépülése azóta tart. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top