Sztárok

Janicsák Veca villantása a Nagy Duett emlékezetes pillanata – GIF-ben mondjuk el

A Nagy Duettben sok olyan pillanatot látunk évadról évadra, amire nem számítottunk. Janicsák Veca villantása is ezek közé tartozik, és irtó aranyos volt, ahogyan belepirult az egészbe.

Az előző adást Janicsák Veca és Simon Kornél produkciója elvitte, A Nagy Duett egyik legmeghatóbb pillanata volt a Bangó Margit-dal. Most viszont egészen másért emeljük ki az énekesnőt. 

Ezúttal is mindent beleadtak, és Janicsák Veca autószerelőként rappelt, amire tényleg nem számítottunk. Mégsem ez volt az a pillanat, amiről beszélünk, hanem amikor a páros produkció után a színpadon álltak A Nagy Duett kiesőivel, Ábrahám Editékkel

via GIPHY

Bár a közönségből többen is észrevették, hogy szétnyílt az énekesnő inge, úgy tűnt, nem zavartatja magát miatta.

via GIPHY

Egészen addig, ameddig Kasza Tibi nem hívta fel a figyelmét, hogy kigombolódott a felsője. Ezzel sikerült zavarba hoznia Vecát. 

via GIPHY

A Nagy Duett eredményhirdetése közben az énekesnő zavarában lehajtott fejjel igyekezett összefogni az ingét. Kasza megjegyezte: sajnálja, hogy szóvá tette, mert különben senkinek nem tűnt volna fel. Erre azért nem vennénk mérget. 

via GIPHY

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top