Sztárok

Onyutha Judit megszólalt a kirúgásáról

Az ATV korábban úgy nyilatkozott, hogy Onyutha Judit közös megegyezéssel távozott tőlük. Ám az időjós kirúgásról beszél.

Gaál Noémi veszi át Onyutha Judit helyét az ATV-n. A csatorna korábban úgy kommunikált, hogy  azért fejeződött be a közös munka, mert az időjóssal nem tudtak megegyezni további munkavégzésének körülményeit illetően. Most Onyutha Judit is megszólalt, aki azt állítja, nem sejtett semmit, csak az volt fura, hogy Gaál Noémi korábban figyelmeztette őt, hogy behívták egy interjúra.

“Én ezután megkérdeztem a hírigazgatót, hogy kell-e aggódnom a munkám miatt, de ő megnyugtatott. Aztán két héttel ezelőtt a portás szólt, hogy menjek fel a vezérigazgatóhoz, mert beszélni akar velem. A vezérigazgató azzal kezdte, hogy közös megegyezéssel megválnak tőlem. Én akár kevesebb fizetésért, más beosztásban is tovább dolgoztam volna a csatornánál. Ám mivel csak megbízásos munkaviszonyt ajánlottak fel, nagyon kevés fizetéssel, így ezt nem tudtam elfogadni. Ügyvédhez fordultam” – mondta a Blikknek Onyutha Judit, aki állítása szerint a végkielégítésről tárgyalt a csatornával, de nem jutottak megegyezésre, így végül rendes felmondással bocsátották el.

Az ATV sajtóosztálya nem akart reagálni az üggyel kapcsolatban.

Onyutha Judit megszólalt a kirugásáról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top