Sztárok

Először Pirner Alma, aztán Cseke Katinka és Mádai Vivien is elsírta magát

Az anyák napjáról is beszélgettek a Micsoda nők!-ben, a címben szereplő három nőnek pedig üzenetet küldött az anyukája. Cseke Katinka, Pirner Alma és Mádai Vivien is örömkönnyekig hatódott a hallottakon.

A Várkonyi Andrea vezette Micsoda nők! három szokott vendége ült a stúdióban, amikor az anyák napja került szóba. Várkonyi felvezette, hogy a lányok közül mindenki kap egy személyes üzenetet az édesanyjától, erről a vendégek nem tudtak, tehát meglepetésként érte őket. Először Pirner Almának olvasták be az üzenetet, neki az édesanyja arról ír, hogy Alma 14 éves korától ment a maga feje után, céltudatos volt, ezért is várta kíváncsian, hogy lányából milyen édesanya lesz. Pirner örül, hogy a mama büszke rá, és hogy jó anyának tartja, amiért Lennyt hagyja élni, hagyja hogy felfedezze a világot. 

A következő üzenet Cseke Katinka édesanyjától jött, anyuka “színes, vibráló, gondoskodó, szeretetteljes anyának” tartja a lányát, és hozzáfűzi mindehhez, hogy sokat csapongott, voltak nehéz időszakai. 

Mádai Vivien édesanyja azt írta, először félt, hogy két gyerek nevel majd egy harmadikat. Vivien szerinte pont eléggé szigorú, és örül, hogy önállóságra neveli a gyereket. Könnyek alább: 

Hétfőn írtuk meg, hogy Mádai Vivien férje besokallt, erről a műsorvezető beszél ebben az adásban is.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top