nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Hajdú Péter szerint nincs abban semmi rossz, ha Sarka Kata idősebb férfi mellett találja meg a boldogságot

Hajdú Péter szerint nincs abban semmi rossz, ha Sarka Kata idősebb férfi mellett találja meg a boldogságot

Hajdú Pétert nem zavarja, hogy nála idősebb férfi mellett találta meg a boldogságot Sarka Kata.
NLCafé
f Ajánlom

“Őszintén mondom, hogy sok boldogságot kívánok Katának, és remélem, hogy megtalálja az igazit. Nincs azzal probléma, ha az igazi az jóval idősebb, mint én, csak boldog legyen” – mondta Hajdú Péter a Blikk chatszobájában. 

Míg Hajdú Péter fejest ugrott a szerelembe, miután szétmentek, Sarka Katának újra meg kellett tanulnia randizni“Szerintem Petivel mindketten időben vagyunk, hogy új életet tudjunk kezdeni. Nem tudom, hogy valaha férjhez megyek-e még, de akár még ez is benne van” – fogalmazott sejtelmesen. Persze lefotózták már egy titokzatos udvarlóval, de Kata sokáig arra is kínosan ügyelt, hogy még barátai se tudják pontosan, van-e éppen valakije, vagy nincs.

Aztán a Blikknek névtelenül a pár egy ismerőse megerősítette, hogy a titokzatos férfi, akivel többször lefotózták Katát,  B. István, akit Kata Hajdú Péteren keresztül ismer, a két férfi ugyanis korábban együtt dolgozott, ráadásul baráti kapcsolat volt köztük. “A nyár végén kerültek közelebb egymáshoz és szerettek egymásba. A férfi rengeteget segített neki, amikor Kata elbútorozott otthonról.” 

 

Megosztás Facebookon