Sztárok

Reviczky Gábor: édesanyám öngyilkos lett

A hatvannyolc éves színész megdöbbentő családi titkot árult el. Édesanyja betegsége miatt dobta el magától az életet, mikor Reviczky Gábor még csak kiskamasz volt.

A színész a Hot magazinnak mesélt gyerekkoráról, amikor felfedte a család szomorú titkát. “Szegény anyánk skizofrén volt. 13 éves voltam, amikor öngyilkos lett, a vonat elé vetette magát. Mikor anyánk meghalt, apám összehozta az egész családot, mindenki hozzánk költözött. A mostani házam ezekre az időkre emlékeztet” – árulta el Reviczky Gábor.

Reviczky Gábor: édesanyám öngyilkos lett

A színész egyébként egy korábbi interjúban kijelentette, ha nagybeteg lenne, inkább véget vetne életének, mint hogy családja terhére legyen. Akkor Reviczy Gábor elárulta, már két infarktuson is átesett. “Később, amikor belegondoltam, a 90-es években, amikor rengeteget dolgoztam, valóban volt két olyan alkalom, amikor hazafelé vezettem, és egyszerűen kifeküdtem. Kicsapott a hideg veríték, mindkét alkalommal a szigethalmi kanyarban kaptam infarktust” – nyilatkozta a színész, aki azóta szabadúszóként remekül érzi magát, és csak a vérnyomására szed gyógyszert.

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top