Sztárok

Exkluzív videóval búcsúznak a Dr. Csont sztárjai

Rengeteget nevettek, és nagyjából egy kis családként búcsúznak a nézőktől a Dr. Csont szereplői és alkotói. 12 év után exkluzív videóval köszönnek el, amelyből sok kulisszatitok is kiderül.

A televíziózás történetének egyik leghosszabban futó drámai sorozata ér véget  az Egyesült Államokban: 12 évad után búcsúzik a nézőktől a Dr. Csont.

Megnézem
Összes kép (1)

A népszerű sorozat színészei és producerei egy exkluzív videóval készültek a fináléra, amelyben megszólalnak a készítők. Brennan és Booth, vagyis Emily Deschanel és David Boreanaz első találkozására például nem is emlékeztünk, pedig már akkor szurkoltak a nézők, hogy összejöjjenek, amikor még csak húzták egymást a nyomozás közben. Aztán nyolc évet vártunk a Dr. Csont esküvőjére.

“Rengeteget nevettünk és jó visszaemlékezni az elmúlt 12 évre” – hangzott el a videóban az egyik alkotótól, és az is kiderült: a stúdió minden zegzugát kihasználták, a rendező irodáját is.

“A kamerák mögötti kapcsolat az, ami a kamerák előtti kapcsolatot érdekessé tette” – összegezte a sorozatban Hodginsként ismert T.J Thyne. 

Itt az exkluzív videó magyarul az RTL Magyarország jóvoltából és a sorozat hazai rajongóinak talán jó hír, hogy nálunk még egy ideig képernyőn lesz a Dr. Csont.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top