Sztárok

Házasság első látásra: szexre készült Kinga a nászéjszakán

Rózsaszín virágok, szívecskés dekoráció az ágy felett, pezsgő – minden adott ahhoz, hogy a Házasság első látásra szereplői, Kinga és Robi életük nászéjszakáját tölthessék el.

A párost tegnap ismerhette meg az ország, és mindketten reménykedtek: a Házasság első látásra műsor során tényleg életük párját találják meg.

Bár a kapcsolatuk jól indult, míg Kinga óvatosan közeledik Robihoz, addig a korábban 20 évig házasságban élő countryzene-rajongó ajtóstól rontana a házba. Pláne a nászéjszakán! Robi a hagyományokhoz híven karjába kapva viszi be aráját a lakosztályba, és bízik abban: több is történik közöttük a mézes madzag húzogatásánál.

Házasság első látásra: szexre készült Kinga a nászéjszakán

“Már nagyon fáradt voltam, de nagyon vártam, hogy nyugodt körülmények között tudjunk egy kicsit beszélgetni” – vallotta be Kinga, aki nem is sejtette, hogy újdonsült férjének egészen más szándékai is voltak.

Házasság első látásra: szexre készült Kinga a nászéjszakán

“Nehéz volt visszafogni magam, mert elindult bennem egy késztetés, hogy ne foglalkozzunk a fáradtságunkkal, hanem tegyek kísérletet arra, hogy még közelebb kerüljünk egymáshoz…” – árulta el Robi, akinek felesége még az indulás előtt két szettel is készült erre az éjszakára. 

Házasság első látásra: szexre készült Kinga a nászéjszakán

“Kétféle alvós szettet pakoltam. Az egyik a szexibb verzió, a másik az alvós verzió” – mondta Kinga, akiről a mai adásban kiderül, melyik összeállítást dobta be a Robival közös nászéjszakára, valamint hogy történt-e több bájcsevejnél. Az már a bemutatóból is jól látszik, hogy a férj aktívan próbálkozik.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top