Sztárok

Vajna Tímea csipkében idézi Albert Einsteint

Villantás közben nem másolta ki a teljes idézetet. Vajna Tímea a szokott módon "öltözik", de tőle szokatlan szöveget közöl.

Az óceán túlpartján is túlról nézve: Vajna Tímea Los Angelesben leginkább azzal tölti a mindennapjait, hogy fényképészek és videósok előtt pózol, tipeg, szalad, öltözik, vetkőzik, mosolyog, szelfizik, fut, áll, mozog, illeget, billeget, hajat lóbál, popsit ráz, karköröz, táskát tart és a többi meg a többi, és lesz még más is, miközben voltak olyan híradások, hogy azért ment ki, hogy színésznek tanuljon, meg hogy beindítsa a lombikprogramot. Előbbiről nem hallunk, utóbbiról szintén, a fentebb felsorolt napi tevékenységeken túl Tímea szórakozik, sportol és alszik, noha utóbbit nem osztja meg nagyérdemű rajongótáborával, sokkal inkább ez megy:

Andy Vajna neje a fotóihoz jellemzően nem ír életbölcsességeket (bár volt már rá példa), most viszont direktben idézett a XX. század (vagy inkább az emberiség történetének) egyik legnagyobb gondolkodójától, Albert Einstein elméleti fizikustól. 

Learn from yesterday. Live for today. Hope for tomorrow. ???????? -Albert Einstein #morning #timea #mood

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

“Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow” – írja Tímea, ami magyarul annyit tesz, hogy “Tanulj a tegnapból, élj a mának, és reménykedj a holnapban”. Itt megjegyzendő, hogy Vajnáné csak részben hozza Einsteint, a fizikus ugyanis mindehhez még annyit tett hozzá, hogy “The important thing is not to stop questioning”, azaz “Fontos, hogy sose hagyd abba a kérdezést”. Nem hagyjuk. 

KÉRDEZÜNK, SZAVAZZ!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top