Sztárok

Liptai Claudia smink nélkül felismerhetetlen – szerinted?

Fel sem ismerték Liptai Claudiát az eljegyzésén készült képeken. Sőt, egyesek szerint a "kamu lesifotón" egy másik nő látható, aki eljátszotta a műsorvezetőt. Hát most itt az igazság.

Mert az nem volt elég, hogy Liptai Claudia maga megerősítette a hírt, hogy a vőlegényével együtt nyilatkozott a BEST magazinnak. Ennek ellenére, az eljegyzési képeket elnézve sokan “kamunak” tartották a történetet, vagy éppen a hírt magát elhitték, de a fotóról hitték, hogy illusztráció.

Ez utóbbit azzal indokolták, hogy Liptai Claudia smink nélkül nem lép az utcára, ezért biztos, hogy az eljegyzésén, nyaraláson is mindig tip-top. Pedig, már korábban is láthattuk smink nélkül. Most pedig itt van egy újabb bizonyíték: ez a legfrissebb kép Liptai Claudiáról, aki nem talpig sminkben intézi a mindennapjait. 

Miközben az eljegyzésen készült képet többen kritizálták, addig a friss posztot elnézve inkább megdicsérték Liptait, hogy sokkal fiatalabbnak, üdébbnek néz ki és ugyanolyan “claudiás”, jelentsen ez bármit is.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top