nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Új sztárséf a láthatáron: Gáspár Bea szakácskönyvet ír

Új sztárséf a láthatáron: Gáspár Bea szakácskönyvet ír

A Konyhafőnök VIP-ben aratott győzelmét meglovagolva szakácskönyv írására adja a fejét Gáspár Bea. Elmondta, a siker nem fog a fejébe szállni, családanya szeretne maradni.
NLCafé
f Ajánlom

Gáspár Bea óriási hajrában nyerte meg a Könyhafőnök VIP versenyét Kovács Kati olimpiai bajnok kajakozó előtt. Bea a győzelem után azt mondta, az elnyert tízmillió forintból felújítja a konyháját, most azonban a Borsnak részletesebben is mesélt a közeljövő terveiről.

Új sztarséf a láthatáron: Gáspár Bea szakácskönyvet ír

“Minden lesz. Elindul a blogom, a hétvégén már éles is lesz, ha minden igaz. A próbaoldal már üzemel. Amióta tudom, hogy nyertem, azóta forog, már tizenegy adást el is készítettünk – ilyen főzőset. Lesz recept, fényképek, blog, minden tudnivaló rólam” – mesélte izgatottan Gáspár Bea.

“A férjem szerint jó ötlet lenne elmenni rendezvényekre, falunapokra. Benne van a pakliban, hogy egy-egy rendezvényt elvállalok, ha úgy érzem, érdemes. De úgy biztos nem, hogy elmegyek Pécsre, pár óra múlva meg már máshol va­gyok. Családanya szeretnék maradni, otthon lenni. Azt szeretem. Itt a nyár, szeretek főzni, kertészkedni, otthon lenni. A re­ceptírás leköti most a fölös időmet. Egy könyvet is tervbe vettünk, de csak karácsonyra. Aktualitásképpen biztosan nem dobok össze egyet. Ha lesz, akkor az ünnepek előtt.”

 

Megosztás Facebookon