Sztárok

Új sztárséf a láthatáron: Gáspár Bea szakácskönyvet ír

A Konyhafőnök VIP-ben aratott győzelmét meglovagolva szakácskönyv írására adja a fejét Gáspár Bea. Elmondta, a siker nem fog a fejébe szállni, családanya szeretne maradni.

Gáspár Bea óriási hajrában nyerte meg a Könyhafőnök VIP versenyét Kovács Kati olimpiai bajnok kajakozó előtt. Bea a győzelem után azt mondta, az elnyert tízmillió forintból felújítja a konyháját, most azonban a Borsnak részletesebben is mesélt a közeljövő terveiről.

Új sztarséf a láthatáron: Gáspár Bea szakácskönyvet ír

“Minden lesz. Elindul a blogom, a hétvégén már éles is lesz, ha minden igaz. A próbaoldal már üzemel. Amióta tudom, hogy nyertem, azóta forog, már tizenegy adást el is készítettünk – ilyen főzőset. Lesz recept, fényképek, blog, minden tudnivaló rólam” – mesélte izgatottan Gáspár Bea.

“A férjem szerint jó ötlet lenne elmenni rendezvényekre, falunapokra. Benne van a pakliban, hogy egy-egy rendezvényt elvállalok, ha úgy érzem, érdemes. De úgy biztos nem, hogy elmegyek Pécsre, pár óra múlva meg már máshol va­gyok. Családanya szeretnék maradni, otthon lenni. Azt szeretem. Itt a nyár, szeretek főzni, kertészkedni, otthon lenni. A re­ceptírás leköti most a fölös időmet. Egy könyvet is tervbe vettünk, de csak karácsonyra. Aktualitásképpen biztosan nem dobok össze egyet. Ha lesz, akkor az ünnepek előtt.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top