Sztárok

Komoly riválist kapott a híres Oscar-szelfi: Kylie Jenner letarolta a netet

Kylie Jenner még a MET-gála szabályait is megszegte, hogy elkészíthesse ezt a szelfit. Megérte, mert a sztáros csoportkép annyira népszerű, hogy feledteti az összes korábbi hasonló képet.

A világ eddigi leghíresebb szelfijét, melyen egyszerre látható Meryl Streep, Brad Pitt, Julia Roberts, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Kevin Spacey, Jard Leto és Angelina Jolie, még Ellen DeGeneres készítette el a 2014-es Oscar-gálán. A szóban forgó fotó most komoly riválist kapott. Íme:

 

annual bathroom selfie

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

A szelfit Kylie Jenner készítette az éjszaka a MET-gálán, a mosdóban: rajta kívül még Kendall Jenner, Kim Kardashian, Lily Aldridge, A$AP Rocky, Puff Daddy, Brie Larson és Paris Jackson is szerepel rajta.

A MET-gálán a ruhák vannak a középpontban és egyébként elvileg tilos szelfizni, illetve a rendezvény ideje alatt a vendégeknek fotókat közzétenni a közösségi oldalakon. Ám ezt a szabályt nem csak Kylie Jenner, hanem más sztárok, így Kim Kardashian és Ashley Graham is megszegték.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top