Sztárok

Marsi Anikó távozik a Tényekből? – Cáfol a TV2

Eladóvá vált az a siófoki ház, melyet Marsi Anikó és Palik László még akkor is fenntartott, mikor Ausztráliában élt. Adja magát a kérdés: vajon a család újra hátat fordít Magyarországnak? A TV2-nél azonban megerősítették: Marsi Anikó továbbra is a Tények műsorvezetője marad.

Egy év telt el azóta, hogy Marsi Anikó visszatért az országba, és a TV2 fő híradóját, a Tényeket vezeti. Az átállás azonban nem volt zökkenőmentes. Marsi először családja nélkül jött haza, majd követte őt két fia és férje; aztán Palik László megint elköltözött a gyerekekkel, sőt még arról is szóltak hírek, hogy Marsi ingázik Budapest és Mallorca között hétvégente.

Marsi Anikó távozhat a Tényekből

A Bors most ingatlanhirdetésben bukkant rá arra a siófoki házra, melyet a család azóta megtartott, mióta hét éve életvitelszerűen külföldön éltek. Az 1800-as évek elején épült 300 négyzetméteres villát fel is újították, és berendezve várta őket minden luxussal felszerelve arra az esetre, ha Magyarországon támadt kedvük nyaralni.

Marsi korábban nagyon lelkesen nyilatkozott régi-új munkájáról: “Nagyon jó, szeretek dolgozni! Szeretek a TV2 csapatához tartozni. Nyilván töltenék több időt a családommal, de egyszerre az életben minden nincs. Fel kell fognom, hogy új helyzet van, és ehhez alkalmazkodnom kell. Ma már nem csak a családom ügyeit intézem, mint korábban éveken át.” Az új helyzetet azonban nem akarta kommentálni.

UPDATE: “A Bors című napilap “Marsi otthagyja a Tényeket? 310 millióért árulják Palikék villáját” című cikkével már nem először próbálja félrevezetni olvasóit. Ráadásul teszik ezt úgy, hogy a televízió képviselőjét nem tájékoztatják arról, hogy pontosan miről fog szólni a cikkük. Az igazság ezzel szemben az, hogy a csatorna vezetése nagyon elégedett a műsorvezetőnő munkájával és Marsi Anikó is megerősíttette, hogy hosszútávon szeretne a Tények műsorvezetője maradni” – írja közleményében a TV2.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top