nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Debreczeni Zita és Gianni újabb esküvője előtt néhány kép

Debreczeni Zita és Gianni újabb esküvője előtt néhány kép

Letisztult, hangulatos és megható – ezekkel a szavakkal írta le Gianni és Debreczeni Zita az olaszországi esküvőjüket. Másodszorra már egészen más lesz kimondani a boldogító igent.
NLCafé
f Ajánlom

Sikerült március eleje óta titokban tartani az esküvőt, ami Gianni és Debreczeni Zita esetében igazi teljesítménynek számít. Azóta sem “hakniznak” a nagy nap részleteivel, de egy-egy kivételt már tettek. A Reggeli Show-ban Zitáék egymás szavába vágva meséltek az olaszországi esküvőről. Kiderült például, hogy Gianni méretre készíttette az öltönyét, hogy a násznép több tagja “elkalkulálta” az öltözékét, és a vékony cipőkben bizony fáztak az esti mínuszokban, vagy hogy akadtak, akik az esküvő után átöltöztek, és lesíeltek a szállásig. 

Hogy mennyire hangulatos is volt a nagy nap, azt Debreczeni Zita és a férje közösségi oldalára feltöltött fotók is bizonyítják, ezeket a galériánkra kattintva is megnézheted: 

9 Fotó megtekintése

Debreczeni Zita és Gianni Annoni esküvői képek

Mint kiderült, a szertartást – amelyet saját bevallásuk szerint Gianniék végigsírtak – hamarosan egy újabb esküvő követi majd, a polgári szertartás. Ennek a részletei ugyanannyira titkosak, mint az olaszországi esküvő maga, de az biztos, hogy nem lesz nagy felhajtás, és hogy Debreczeni Zita hivatalosan is felveszi a férje nevét. Hogy erről az alkalomról látunk-e majd fotókat, az kérdés. 

 

 

Megosztás Facebookon