nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Per indult Sebestyén Balázs ellen

Per indult Sebestyén Balázs ellen

Michael­ McNutt, a Class FM tulajdonosa beperelte Sebestyén Balázst, valamint a műsorvezető feleségének cégét is. Több dologra is kötelezni akarják.
NLCafé
f Ajánlom

Azzal vádolja őket, hogy védjegybitorlást követtek el. Mint ismeretes, Sebestyén Balázs szerint volt üzlettársa a tudta nélkül adta el a Morning Show nevet McNuttnak, ezért a Rádió 1-en Reggeli Show néven fut a műsor. Most McNutt fordult bírósághoz, mert szerinte az új név túlságosan hasonlít az eredetihez.

McNutték azt kérték a bíróságtól, kötelezze a műsorvezetőt, hogy nyilatkozatban kérjen bocsánatot. Ezenkívül öt napon keresztül minden adás elején olvassa be a védjegybitorlást megállapító ítéletet – amennyiben lesz ilyen. A keresetből kiderül továbbá, hogy kötelezni akarják, közölje, mennyit keresett védjegybitorlással, és ezt térítse meg. A kereset Balázst azért vonná perbe, mert szerintük rosszhiszeműen próbálta megszerezni a nevet, és miután ez nem sikerült, lefordította a Morning Show-t Reggeli Show-ra. “Azonnali jogorvoslatra számítunk. A bíróságnak 30 napos várakozási ideje van, reméljük, minél hamarabb érdemi döntés születik, és a Reggeli Show-nak logót és nevet kell változtatnia” – mondta a Blikknek dr. Mangoff Péter, a Class FM ügyvédje.

Per indult Sebestyén Balázs ellen

“Megértem, hogy McNutt nem tud belenyugodni, hogy elvesztették az analóg frekvenciájukat, de unalmas, hogy mindig a mi nyakunkon próbál felkapaszkodni! Szórakoztat, hogy éppen ő beszél védjegylopásról, akit simliskedései miatt öt évre eltiltottak a cégvezetéstől Magyarországon, ráadásul pontosan tudjuk, hogyan jutottak hozzá a régi nevünkhöz. A védjegyhivatal eldönti, kinek van igaza! McNuttnak üzenem, hogy hazudozás helyett inkább utalja el a stáb utolsó fizetését, amit a mai napig elegáns módon elfelejtett megtenni!” – reagált Sebestyén Balázs.

 

Megosztás Facebookon